Tycker du om innovativa spel med traditionella teman? I så fall bör du slänga ett öga på Treasure Heroes, vilket är ett nytt och spännande spel från uppstickarna Rabcat. Om du redan nu vill snurra loss besök det roliga casinot Casumo här.

Vinn i kluster

Här får du en 5×5 spelplan där du istället för vinstlinjer vinner i kluster. För att kamma hem en vinst ska det vara ett kluster om minst 6 symboler som är samlande antingen vågrätt eller lodrätt. Diagonaler räknas ej. Ju fler symboler du får i ditt kluster, desto större vinst får du. Naturligtvis beror storleken på vinsten som vanligt också på hur mycket de vinnande symbolerna är värda. 

Innovativa features

Temat på detta mycket underhållande spel är pirater, och här kommer du att hitta flera olika spännande features. Här kan du till exempel se fram emot sticky wilds, free spins och flyttande väggar. 

Som vanligt finns också vanliga wilds med i spelomgången – och dessa kan dyka upp när som helst. En wild kan ersätta vilken annan symbol som helst i spelet, förutom scatter. 

2 scatters sätter igång free spins

En bra grej med Treasure Heroes är att du endast behöver landa 2 scatter för att starta free spins. Normalt sett brukar annars 3 symboler behövas. Så snart dina free spins drar igång, kommer du att få 10 stycken av dessa – och det är under din free spins omgång som du också har chansen att få sticky wilds. Det är tjejen och killen i spelet som agerar sticky wilds – och skulle dessa dyka upp så stannar de kvar ända tills alla dina free spins är slut. 

En ny feature hos Treasure Heroes

Flyttande väggar är en feature som är ny för oss, och den är riktigt rolig, då den – om man har tur – kan ge flera vinster på samma spinn. Varje gång du vinner kommer nämligen några av spelets rader att börja förflytta sig på spelplanen. Det är 3 rader som kommer att flytta sig varje gång – och 2 av raderna flyttar sig åt ena hållet, medan den tredje istället flyttar sig åt andra hållet. Vilka rader som flyttar sig, och hur många steg de flyttar, är det slumpen som avgör. Med lite flyt så kan du därmed plocka hem flera fina vinster på en gång. 

Till Spelet

Kul tema och schysst vinstpotential

Treasure Heroes har förutom ett underhållande tema också en schysst vinstpotential. Dess volatilitet ligger på medel, vilket i princip innebär hyggliga vinster med inte alltför långa mellanrum. I kombination med en klart godkänd RTP om 96.12%, så bäddar det för att en och annan fin vinst kan trilla in under en spelomgång. 

Treasure Heroes lätt spel att förstå

Det är ett spel som är lätt att förstå sig på, och eftersom det har både free spins och wilds, tillsammans med en ny och väldigt intressant feature, så har spelet flera underhållande faktorer, vilka gör att man inte tröttnar på spelet efter bara några spins. Istället är det tvärs om – det är svårt att sluta spela – eftersom man ständigt vill vänta in nästa vinst med dess tillhörande flyttande väggar. Denna feature är verkligen galet underhållande. Treasure Heroes är därmed en riktig fullträff från Rabcat, och du som vill testa på din lycka, kan spela sloten bland annat hos Casumo. 

Comments are closed.