Allmänna villkor

Vinna.org är en informativ guide och källa för onlinespel. Vi är en fristående webbplats vars inkomst inbringas genom reklam och marknadsföring med hjälp av affiliate.
Du godkänner de allmänna villkor som gäller när du väljer att använda vår webbplats. Motsätter du dig villkoren ber vi dig klicka ner hemsidan omedelbart.
I vår Cookies & Privacy policy kan du läsa omhur vi hanterar information vi samlar in som dig som besökare.

Innehållet på Vinna.org

Endast personer över 18 år får använda vinna.org.
Det innehåll vi publicerar är artiklar, recensioner, nyheter och kampanjer. Allt innehåll som publiceras på vinna.org finns till i informativt syfte. Allt material används på egen risk. De kampanjer vi publicerar har villkor som kan ändras av tredje part och detta kan vi ej påverka.
Vi uppdaterar regelbundet vårt innehåll men kan inte garantera eller hållas ansvariga för att allt är aktuellt.

Begränsning av vårt ansvar

Vinna.org kan inte hållas ansvarig för den eventuella förlust eller skada som kan uppstå i samband med användande av vår hemsida.
Vi kan ej heller hållas ansvariga för din oförmåga att använda vår hemsida eller ditt användande av innehållet på vår sajt. Det samma gäller för förlust av vinst, inkomst, försäljning eller affärsmöjligheter.

Immateriella rättigheter

Det är vinna.org som är den rättmätige ägaren av denna webbplats och allt dess publicerade innehåll. Hemsidan skyddas av de upphovsrättslagar som finns i landet du befinner dig i när du använder vår webbplats.
Det är endast tillåtet att använda vinna.org i privat syfte, aldrig kommersiellt eller där vinst kan inbringas.
Material tas endast bort om det kan anses vara oetiskt, falskt, diskriminerande, pornografiskt, hotfullt, i strid med en persons integritet eller internationell lag.

Virus

Du använder vinna.org på egen risk och har eget ansvar att skydda din enhet från virus och skadlig programvara. Vi kan aldrig lova att vinna.org är 100 % säkert och fritt från virus.
Vi kan ej hållas ansvariga för eventuell skada eller förlust orsakas av virus på din dator eller mobil, dess program eller innehåll. Det samma gäller för nedladdat material från vår hemsida.
Om vi misstänker att du försöker ladda upp virus eller skadlig programvara på vår webbplats kommer vi att kontakta brottsförebyggande myndigheter och stänga av ditt användande.

Utgående länkar och källor

På vinna.org förekommer länkar som leder till domäner som ägs av tredje part. Vi kan ej kontrollera eller hållas ansvariga för deras innehåll. Våra länkar erbjuds i informativt syfte och de flesta länkar leder till vår samarbetspartners. Vi kan ej hållas ansvariga för den skada eller förlust användandet av våra utgående länkar eller de domäner de leder till orsakar.
Du som användare tillåts att länka till vår webbplats om du har tillstånd att göra detta och om det görs på ett rättvist och lagligt sätt.
Dessa allmänna villkor kan komma att  utan förvarning. Håll dig uppdaterad genom att regelbundet besöka denna sida.