Att det är juletider har knappast undgått någon. Detta gäller även Mr Green. Sidan erbjuder nämligen en julkalender till sina kunder. Vi ska i denna text undersöka denna lite närmare och se vad för spännande den har att erbjuda.

Vad är det som gör Mr Greens julkalender unik?

Vad som bland mycket annat gör Mr Greens julkalender unik är det faktum att den pågår i hela 47 dagar. Hos Mr Green påbörjade man nämligen årets julfirande lite extra tidigt. Närmare bestämt började deras julkalender att gälla redan 15 november och pågår till 31 december. 

Mr Green Logo

Julen firas hos Mr Green

 

Varför bör man ta del av Mr Greens julkalender?

Det finns flera skäl till varför man som spelare bör ta del av Mr Greens julkalender. Ett av dessa är att du som tar del av den erbjuds flera exklusiva gåvor. Som om inte detta vore nog krävs det inte heller att du gör någon insättning eller ägnar mycket tid åt det hela. Sist men inte minst är Mr Greens julkalender både underhållande och spännande att delta i eftersom man aldrig vet vad som döljer sig bakom luckorna.

Vad kan det dölja sig för något bakom luckorna?

En av de faktorer som gör Mr Greens julkalender såpass intressant som den är är att det kan dölja sig diverse priser av olika slag bakom dess luckor. Exakt vad för gåvor detta rör sig om kan vi förstås inte avslöja eftersom det hade förstört hela överraskningsmomentet med själva julkalendern. Vi kan dock ge några exempel på vad för typer av gåvor det kan röra sig om. Bland annat har flera spelare fått ta del av presentkort av olika slag. Dessa presentkort har i ett flertal fall varit värda flera tusen kronor. Ett annat exempel på vad som kan röra sig bakom luckorna är resor till spännande och exotiska platser runtom på jorden.

Vad krävs för att delta i Mr Greens julkalender?

Det är inte det minsta krångligt eller invecklat att delta i Mr Greens julkalender. Är du inte medlem hos sidan sedan tidigare behöver du först och främst börja med att registrera dig. Är du redan registrerad behöver du bara logga in på ditt konto. När du väl är inloggad hos sidan räcker det med att du skakar om den stora snöglob som Mr Green är hem åt så länge julkalendern gäller samt klickar på den knapp där det står ”delta”. När du väl gjort detta får du se vilken vinst, eller vilka vinster, som du belönats med. Närmare bestämt fungerar Mr Greens julkalender på samma sätt som ett lotteri gör, och det ger varje spelare lika stor chans att hämta hem dess spännande vinster.

Regler och villkor

När det gäller regler och villkor tillkommer samma krav som de för övriga erbjudanden hos sidan. Det betyder med andra ord att du endast kan delta i julkalenderns prisutdelning en gång per dag. Du måste dessutom utnyttja dagens erbjudande under den aktuella dagen. Med andra ord gäller erbjudandet för dagen ifråga från 00:00-23:59. Hinner du inte med att skaka om snögloben under denna tidsperiod får du istället nöja dig med nästföljande dags erbjudande. Du kan av förklarliga skäl alltså inte gå tillbaka och använda dig av en tidigare dags erbjudande.

Fler skäl till att spela hos Mr green under december månad

Julkalendern må vara ett av de främsta skälen till varför det är en god idé att spela hos Mr Green under december månad. Den är dock långtifrån det enda. Dels har sidan skapat en separat kategori för julen där man samlat samtliga spel, oavsett kategori, vilka har som gemensam faktor att de har julen som tema. I övrigt erbjuder sidan samma imponerande utbud som den gör under resten av året. Detta inkluderar bland annat ett stort utbud av både casinospel samt sportsbetting, ett utbud som dessutom ständigt växer sig större. Som om inte det vore nog finns här även ett stort utbud av bonusar och spännande kampanjer att ta del av. Ta därför chansen att prova på Mr Green redan idag!

Mr Green Logo

Öppna luckorna fram tills 31 dec

Comments are closed.