Här hittar du de bästa vinter slotsen på marknaden. Det är något speciellt med jultider, vinter och mörker. Med rätt slots i vintermörkret infinner sig den rätta känslan. Vi har gjort jobbet åt dig och tagit fram våra tre favoriter här nedan. För att kvala in på vår vinter slots lista ska det vara mycket känsla, snögubbar och såklart tomtar. Häng med så vet du vad du ska prova de mörka vinterkvällarna framför brasan.

Du hittar alla slots i artikeln hos…

Videoslots logo

Secrets of Christmas från NetEnt

Ingen tvekan på känsla i denna slot med fem hjul och 25 vinstlinjer och en skön inramning. Gillar du stugkänsla, strumpor med klappar och wild symboler har du kommit helt rätt i denna slot. Här är självaste Jultomten wild. NetEnt har laddat sin slot med en bonus på 10 free spins som du kan få om Jultomten visas på minst tre hjul – och kommer du väl dit kan belöningen bli bra då du hittar vilda hjul funktionen, multiplicerare och ytterligare wild symboler. Kanske är tomten extra givmild i år och både ger dig wilds men även scatter symboler. Vi hoppas så klart på stor tur och att du varit extra snäll under året så du kan kamma hem din belöning i denna slot.

Jingle Bells från Red Tiger Gaming

Starka färger och juldekorationer med julbelysning kommer möta dig i denna 5 hjuls slot. Sloten har tagit fasta på den stora högtiden kring jul och vinter som ger oss så mycket. Här får du extra av den varan med festliga symboler och en bra känsla. En wild symbol i form av ett paket som när det öppnas skapar vinnande kombinationer. Något du ska hålla ögonen öppna efter är Jultomtens släde. Får du tre av dessa på hjulen kommer Jultomtens stora bonus att belöna dig. Här hittar vi även fler funktioner som multiplicerare och andra magiska vinstfunktioner. Helt klart är detta en av våra tre favoriter till vinter slots och vi tycker att du också ska ge den ett försök.

Happy Holidays från Microgaming

Snö och vinterlandskap ramar in denna 5 hjuls slot från Microgaming. I Happy Holidays har du 243 vinstlinjer och du får en känsla av klassisk jul när du spinner på hjulen. Du kommer att hitta många snygga välgjorda symboler som ger dig den bästa känslan av jul och vintermys. Vi kan väl säga att detta är nostalgi på hjulen när du hittar både julgodis, kalkon, välfyllda paket strumpor, snögubbe och pepparkakshus. I sloten hittar du en wild symbol som är Happy Holidays logon till spelet. Spelet har även en Frosty funktion som aktiveras slumpvis när du spelar och här kan du få free spins, satsa på scatter på hjulen.
Happy Holidays har faktiskt ännu fler vinstgivande funktioner som scatter symbolen som ger dig free spins. I denna slot är julgranskulan i guld den som är scatter. Det är mycket att hålla reda på och flera av symbolerna i sloten kommer att belöna dig med multiplicerare på ditt totala bet. Några av dessa är Jultomten, inslagna presenter och snögubben. Helt klart en spännande vinter slot med stor möjlighet till vinster och roligt spel.

Comments are closed.