nordicbet black friday Bakom NordicBet står några innovativa typer som alltid lyckas komma på nya och roliga bonusar som man alltid vill ta del av! Denna veckan är det Black Friday-madess som pågår och detta vill man ju såklart inte missa. Plocka din överraskningskasse och se vad som kan gömma sig där i. Varje dag denna veckan kommer denna mani att pågå, alltså kan du få ännu mer att spela för varje dag! 

Samla på dig bonusar varje dag!

Vi sitter med spänningen och ska kolla vad som kan gömma sig i vår överraskningskasse som vi fått från NordicBet. Det är väldigt enkelt för dig att samla på dig bonusar som räcker hela veckan och som kanske kan ge dig en och annan vinst! Börja med att välja din kasse för dagen och spela för minst 500 kronor på en av NordicBets roliga spelautomater eller videoslots innan midnatt. När du gjort detta kommer du direkt få din överraskningsbonus! Men välj din påse med omsorg eftersom du inte kan ändra dig i efterhand. Gör detta varje dag under veckans gång och du kan samla på dig en hel drös med bonusar!

  • Välj din överraskningskasse
  • Spela för minst 500 kr på spelautomater eller videoslots innan midnatt
  • Du belönas med överraskningsspinns direkt
  • Kampanjen pågår fram till söndagen den 26/11 kl. 23:59

Välkomstbonusen hos NordicBet

Som ny spelare hos NordicBet väntar något väldigt speciellt! Börja bara med att skapa ett spelkonto och gör din första insättning så kommer nätcasinot att dubbla denna till dig upp till 6 000 kronor! Dessutom kommer du få hela 100 freespins på NetEnts populära äventyrsspel Gonzo’s Quest direkt! Men tänk på att dina snurr bara finns tillgängliga i 3 dagar, så vårt tips är att spela dem direkt när du får dem så du inte glömmer dina snurr! Vill du veta mer om NordicBet kan du läsa vår recension här! 

  • 100% bonus upp till 6 000 kr + 100 free spins på Gonzo’s Quest

BESÖK NORDICBET

Comments are closed.